Přepravníky ZVVZ se představí na Zemi živitelce

14. 08. 2019 | источник: Provoz Přepravníky
  • ZVVZ MACHINERY
  • Отчет

Výměnná nástavba na přepravu sypkých hmot na podvozku Tatra a návěs na přepravu tekutých hnojiv DAM budou tvořit hlavní exponáty společnosti ZVVZ MACHINERY v pavilonu Z na Zemi živitelce. Největší zemědělská výstava v Česku se koná v Českých Budějovicích od 22. do 27. srpna.

Výměnná nástavba NCR-VN, vyrobená pro Agropodnik Hradec Králové, je určena k přepravě sypkých hmot. V tomto případě vápna a vápence. Nástavbu si zákazník může podle potřeby měnit za ty velkoobjemové nástavby jiných dodavatelů. Firma tímto exponátem navazuje na loňskou účast, při níž představila nástavbu NCR-T na transport tekutých
odpadů.

Výměnná nástavba z hliníku nahrazuje původní ocelovou z 80. let minulého století na vozech Tatra, kterou mnozí zemědělci ještě využívají. Vzhledem ke stáří je ale už postupně mění za nové. Společnost ZVVZ ji ještě doplňuje výměnnou variantou na přívěs. Objem nádob takové soupravy pak činí 27 m3.

Návěs NCR 26, vyrobený podle požadavků společnosti Agro Blatná, rozšiřuje řadu zemědělských návěsů značky ZVVZ na tekutiny. Jde o nerezové provedení pro přepravu hnojiv DAM s kapacitou 26 m3.